Om oss

Om oss - om mig

Jag levde ett liv fyllt av rädsla och självförakt som resulterade i en rad ohälsosamma och destruktiva beteenden. Jag lät mitt liv, mitt värde och mitt välbefinnande dikteras av andras åsikt om mig. Jag lät andras bekräftelse eller frånvaron av den styra mina val.

Insikten fann mig till slut, att för att leva på riktigt behövde jag göra stora förändringar i mitt liv. Där började jag ett djupdyk i mitt inre med målet att finna och lära känna mig själv. Sedan dess har jag skärskådat värderingar, ömsat lager efter lager av pålagda och påtagna roller, byggt självkänsla och egenvärde, tappat kilon, byggt muskler, förbättrat hälsa, lärt mig vem jag inte är och vem jag vill vara. Jag har bytt karriär och kommit på vad som gör mig lycklig.

Varje dag vaknar jag med målsättningen att bli en bättre version av mig själv. Jag hade inte kunnat göra detta ensam, jag har bett om hjälp och tagit emot den, både professionell hjälp och hjälp från vänner och familj. Under min resas gång har jag samlat på mig mycket värdefull kunskap och erfarenhet som jag nu vill använda för att hjälpa dig! Tillsammans skräddarsyr vi ett upplägg som passar just dig och de behov du har.

Jag har tidigare arbetat som sjuksköterska och har nu utbildat mig till hälsocoach. Jag vill arbeta med att främja hälsa och förebygga sjukdom. Jag tror helt och fullt på att varje människa har en inneboende kraft och förmåga att läka sig själv. För att komma åt den behöver man se till alla delar, ha ett holistiskt tillvägagångssätt, varje problem kan ha sin grund och därmed lösning på olika plan - fysiskt, psykiskt, emotionellt och själsligt. För att hjälpa dig har jag flera olika verktyg - reiki, coachande samtal, qigong, skogsbad och meditation för att nämna några. 

Jag ser fram emot att lära känna dig, tillsammans skapar vi utrymme för växande!

Ljuset i mig ser ljuset i dig!

/Charlotte 

Elden Community

LYS är en del av Elden Community som du kan besöka på Sankt Korsgatan 13 i Linköping city.

Elden Community välkomnar dig precis som du är att uppleva trygghet, växande, riktning och äkta möten - med dig själv och med oss. Det sker i form av yogapass, Qigong, kvinnocirklar, workshops, föreläsningar, massage, Reiki, grupper inom kost och träning, med mera. Elden Community består av fyra separata företag som alla arbetar för holistisk hälsa, Brinner För Mig, Everglow Yoga & Naturkraft, Lift Your Soul och YogaVana. Som grundare till dessa företag står jag och tre andra kvinnor som delar en vision om att med öppenhet mötas i gemenskap för att stärka sig själv och andra på vägen mot en hållbar livsstil. 

Besök våra hemsidor för att få veta mer om oss och de tjänster du kan välja att ta del av, utifrån dina behov.

För att delta i vår digitala gemenskap, besök Elden Community på Instagram: @eldencommunity eller på Facebook: facebook.com/eldencommunity

Välkommen hem.


LYS - Lift Your Soul

© Copyright Lift Your Soul